Chocolade Kokosmelk Ijs

Of maak er zelf een met een mix van notenboter (hoe dunner/meer vloeibaar hoe beter) cacaopoeder niet-zuivelmelk om het eventueel shop here te verdunnen. Het zal niet op dezelfde manier uitharden, maar het kan geschikter aanvoelen als je dit voor het ontbijt mixt.

We hielden ze in de koelkast om vers te blijven, maar eindigden pas de laatste 2 dagen! De tweede keer kreeg ik een telefoontje na het mengen van de natte ingrediënten en kwam ik pas na ongeveer how does delta 8 thc work 20 minuten terug om ze af te maken. Het deeg was deze keer erg plakkerig en leek donkerder. Ik bleef bloem toevoegen om het dikker te maken, maar behandelde het plakkerige en bakte ze.

Vegan Crème Brûlée Van Witte Chocolade

Deze zijn geweldig en zo eenvoudig, bedankt! Ik gebruikte een GF voorgemengde bloemmix en chocoladeschilfers.

Vegan Chocolate Coconut Smoothie Bowl

Doe de havermout in een krachtige blender en combine gedurende 20 seconden, of tot poeder. Voeg chia-mengsel, what is cbd hemp oil courgette, suiker, amandelboter, bananen, bakpoeder, cacao, zout, vanille en ½ kopje chocoladeschilfers toe.

Chocoladetaartrecepten Alleen Voor Chocoladeliefhebbers

Mix de ingrediënten ongeveer 1 minuut, of tot een glad beslag is verkregen. Dit is een nietje geworden voor meeneemontbijtjes en lunches. We verdubbelden het recept en gebruiken een 9×13 pan bekleed met perkament, houden de ahornsiroopmaat laag, gebruiken ongezoete amandelmelk en voegen rozijnen en walnoten toe. We voegen de rozijnen toe met de amandelmelk om de plakkerige lekkernijen te helpen breken. Soms werden de bananen geschild, licht gepureerd en vervolgens ingevroren/ontdooid voor het gemak van winkelen.

YouTube video

Precies volgens jouw aanwijzingen gemaakt, behalve dat ik kaneel heb toegevoegd. Ik voeg graag een eetlepel nederlands Introducing Land’S Best cacaopoeder toe voor een rijkere smaak, maar je kunt het overslaan als je het niet bij de hand hebt.

Vegan Romige Knoflook Pistache Pasta

Ik gebruikte ongezoete amandelmelk en volkoren bladerdeegmeel in plaats van de kokosmelk en bloem voor alle doeleinden, en ze waren nog steeds geweldig. Ik merkte niet echt veel van een kokossmaak van de kokosolie, wat voor sommige mensen misschien de voorkeur heeft. Dit recept maakt het precies goed door sinaasappelsap en kokosmelk als basis te combineren. Het zorgt ervoor dat de kokossmaak en suiker uit het sinaasappelsap het bevroren fruit niet overweldigen. Ik raad aan om een ​​combinatie van perziken en mango te gebruiken voor een smoothie die net zo geweldig smaakt als hij eruitziet. De kiwi in deze smoothie past excellent bij de tropische smaak van de kokosmelk. Banaan maakt het romig en spinazie voegt veel voedingsstoffen toe zonder afbreuk te doen aan de smaak.

 • Ik gebruikte Medjool dadels voor zoetheid en bevroren bloemkool voor een dikke en ijzige textuur zonder bevroren fruit.
 • Bedankt, Megan – je recepten zijn fantastisch.
 • De blikken op hun gezichten waren onbetaalbaar!

Eigenlijk bakte ik deze om mijn eetpatroon van stress te ondersteunen, maar wat waren ze het ooit waard. Ik heb deze zojuist gemaakt om aan een paar vrienden cadeau te doen.

Pindakaas Monster Koekjes

Giet de vulling over de korst, gebruik een lepel of spatel om ervoor te zorgen dat de vulling gelijkmatig en glad Can CBD gummies harm you? is. Dit is misschien al genoemd, maar een waarschuwing als je van plan bent om deze zonder appelmoes te maken.

YouTube video

Dit recept combineert bevroren bananen met verse ananas en kokosmelk. Maak de vulling – voeg geweekte cashewnoten, kokosroom, ahornsiroop, kokosolie, citroensap en vanille toe aan een snelle blender of keukenmachine en mix tot het romig is.

Veganistische Chocoladekoekjes

Ik kocht een pakje van zes havermeel om het eten in het weekend gemakkelijker te maken, hoewel we eerst ons eigen havermeel maakten. Een eenvoudige manier om de smaak van je smoothies te mixen, is door de foundation te veranderen. Kokosmelk is een favoriet van mij omdat het lactosevrij en vol voedingsstoffen is.

 • De baktijd was voor mij dichter bij 9 minuten.
 • 20 minuten gebakken in een 8by8 met bakpapier beklede ovenschaal.
 • Twix was een van mijn absolute favoriete snoepjes als kind.
 • Gebakken ziet er precies zo uit als op de foto’s.

Een zachte mix van koffie, tahini en dadels geven een bevredigende zoetheid en balanceren de smaken van bitter en zoet. Had geen lichtbruine suiker, dus voegde een eetlepel melasse toe aan witte suiker. Had geen appelmoes, dus gebruikte een eetlepel vlas gemengd in voldoende water om de 1/4 kop te maken. Gebakken ziet er precies zo uit als op de foto’s. Krokante randen en kleverig centrum. Zal de volgende keer zeker opnieuw doen met de juiste suiker.

Frambozencake Met Witte Chocolade En Amandel

Het enige probleem is dat de sterke smaak van de kokosmelk soms kan botsen met de andere ingrediënten of deze kan overweldigen. Bekijk deze smoothie-recepten met kokosmelk om je te helpen de perfecte balans van smaken te vinden. Katie, je recepten zijn altijd goed, maar deze was geweldig! Ik gebruikte amandelboter en voegde vegan chocolate chips toe.

 • Het vetgehalte geeft de vulling zijn romige, rijke textuur.
 • Ik had geen kokosmelk bij de hand, dus ik verving amandelmelk en dat ging prima.
 • Vervang kokosolie door vegan boter en kokosmelk door amandelmelk.
 • Zal de volgende keer zeker opnieuw doen met de juiste suiker.
 • Deze zijn geweldig en zo eenvoudig, bedankt!

Mijn deeg was een beetje te vloeibaar om er balletjes van te vormen, dus ik voegde nog een eetlepel bloem toe en gebruikte lepels om ze op de bakplaat te leggen. Ik heb dit gisteravond gemaakt en ik geniet ervan terwijl ik typ. Een lekkere romige, chocoladeachtige traktatie. Ik denk dat ik de volgende keer gehakte amandelen kan toevoegen. Als je dit recept of andere recepten wilt verdubbelen, kun je een blik volvette kokosmelk gebruiken

Aardbeien En Room Scones

Eh, deze haverrepen zijn zo’n geweldige manier om de ochtend een kickstart te geven. Zoals serieus zo gemakkelijk en lekker. Ik voegde alle voorgestelde add-ins toe en besprenkelde mijn repen met pindakaas en honing. Omdat ik een zuiderling ben, kan ik geen gasten hebben zonder genoeg snoep en snacks voor ze te hebben, dus ik heb je recept gevonden en deze gemaakt. Ze zijn 20 minuten uit de oven geweest en ik heb er 3. Misschien heb ik de hele partij opgegeten voordat mijn vriend hier is! Gelukkig heb ik nog een lading deeg in de koelkast staan.

 • Ik heb genoten van de natuurlijke zoetheid van het kokosmeel.
 • BEDANKT voor dit geweldige recept.
 • Alle optionele toevoegingen toegevoegd bij het mengen van de droge en natte ingrediënten.
 • Ik gebruik graag kokosmelk als foundation in plaats van water of andere notenmelk omdat het het geheel romiger en rijker maakt.
 • We voegen de rozijnen toe met de amandelmelk om de plakkerige lekkernijen te helpen breken.
 • Geen behoefte om te zoeken naar een ander recept.

Ik heb bananen gesubd voor de appelmoes, witte suiker Rauwe cashewnoten – de milde smaak en vette textuur van cashewnoten zijn de perfecte vervanging voor roomkaas. Zorg ervoor dat je de cashewnoten minimaal 4 5 Best Essential Oils For Skin uur in water laat weken of 10 minuten kookt om ze te hydrateren, waardoor ze zacht en buigzaam worden. Dit zal helpen om een ​​echt gladde cheesecake-achtige textuur te creëren als het eenmaal gemengd is.

Banaan

Ik vraag me af of je zou overwegen om dadels op te nemen als zoetstof voor de suikervrije optie voor sommige van je recepten? Je recepten zijn zo geweldig, ik ben benieuwd wat je zou bedenken met dadels om te zoeten versus xylitol enz. De ingeblikte versie is te vinden in de meeste supermarkten waar je Thaise currypasta en kruiden kunt vinden. Gebruik volle kokosmelk uit blik. Gebruik niet het soort dat je in het gekoelde gedeelte zou kopen, of een blikje “lite” kokosmelk, anders krijg je geen klassieke, romige ijstextuur. Boekweit en cashewnoten geven deze heerlijk verzadigende smoothie bowl uit het Smorgasbowl kookboek veel plantaardig eiwit, dus je komt er gegarandeerd een drukke dag mee door.

Ik heb geen vervangingen gemaakt, maar probeer de volgende keer misschien GF-meel. Dit is veruit het beste koekjesrecept ooit! Ik had geen kokosmelk bij de hand, dus ik verving amandelmelk en dat ging prima. Al mijn vrienden en collega’s waren er gek op. Absoluut een hit, zelfs als je geen veganist bent. Voor die ochtenden waarop je je fruitsmoothiespel wilt verbeteren, is dit recept voor een gezonde smoothiekom het perfecte antwoord. Dik genoeg om met een lepel te eten en gegarneerd met frambozen, muesli, kokos en chiazaden, barst deze gezonde ontbijtkom van smaak.

Bedankt voor het plaatsen van dit recept. Voeg de droge ingrediënten toe aan het natte mengsel en email extractor roer met een houten lepel of een zeer stevige spatel totdat de ingrediënten zijn gecombineerd.

Vegan Smoothie Bowl Met Tahini, Koffie, Boekweit En Kokos

Geweldig recept, maar de volgende keer zal ik het zout niet gebruiken en misschien zelfs proberen zonder de baking soda. Ook had ik geen vanille-extract en bruine/kokossuiker dus gebruikte ik wit. Ik ben geen kok en ontdekte dat ik ze kleiner had moeten maken en ze verder uit elkaar had moeten zetten om te koken! Ik heb ze ook iets te lang gekookt.

Toen voegde ik 1/4 kopje drippy amandelboter toe omdat er geen appelmoes was en de kokosmelk toegevoegd. Het is duidelijk dat iemand hier niet weet hoe hij instructies moet volgen. Ik kan bevestigen dat dit het beste recept voor chocoladekoekjes ooit is. Ik heb een batch gemaakt voor mijn medestudentenleiders op school CBD Shatter: Everything You Need To Know en ze waren er helemaal weg van! Het was zo geweldig om te zien hoeveel ze ervan genoten. De blikken op hun gezichten waren onbetaalbaar!

De appelmoes helpt waarschijnlijk het zuiveringszout te activeren. Hoewel ik bruine suiker als zuurbron gebruikte, was het duidelijk niet genoeg, ze kwamen er nog steeds bitter uit. Ik heb glutenvrije bloem gebruikt, ze zijn erg fudgy van structuur. Ik heb gezien dat je op je weblog vermeldt dat je geen fan bent van “nep”-suikers. Ik heb een aantal veganistische dessertrecepten gezien die dadels als zoetstof gebruikten, die goed uitpakten, zelfs smoothies.

Vegan Chocolate Coconut Smoothie Bowl

Dit recept heeft een heel andere ingrediëntenbasis dan al mijn vorige bananenvrije smoothie bowl-recepten. Ik gebruikte Medjool dadels voor zoetheid en bevroren bloemkool voor een dikke en ijzige textuur What Are The Best CBD Gummies? zonder bevroren fruit. Ik bleef bij de toevoeging van chiazaad omdat ik dol ben op het feit dat ze het smeltproces tegengaan, waardoor mijn smoothie na verloop van tijd dikker wordt in plaats van dunner.

Ik heb al langer geen chocoladekoekje gehad dan ik me kan herinneren, dus ik ging dit weekend een paar veganistische maken. Dit was het eerste recept dat ik probeerde en het is een winnaar! Geen behoefte om te zoeken naar een ander recept. Ik kan niet wachten om deze heerlijke hapjes te delen met mijn niet-veganistische familie.

Het voegt zo’n heerlijke toets toe. Twix was een van mijn absolute favoriete snoepjes als type. Ik bedoel, kom op chocolade en karamel, plus een boterachtige koekjesbodem, geweldig! Dit is de 4 Reasons To Try Nuleaf Naturals perfecte gezonde traktatie om dat verlangen te stillen. Ik zal mijn zus zeker vertellen dat we morgen een meidenavond hebben met dit als speciaal dessert. Koekjeskorst crumblesGezouten karamel smoothie.

We gaan het zeker nog een keer maken. Bedankt, what type of cbd oil do i need for seizures Megan – je recepten zijn fantastisch.

Heerlijk recept en zo makkelijk te maken. Ik heb genoten van de natuurlijke zoetheid van het kokosmeel. Ik heb deze een keer gemaakt als hartige optie en de tweede keer als een zoete optie. De tweede keer heb ik het beslag een paar uur in de koelkast laten staan, wat het werken met cbd öl 5 wie viele tropfen het beslag wat makkelijker maakte. Kokosroom – we scheppen alleen het roomgedeelte uit het blik, niet de vloeistof! Het vetgehalte geeft de vulling zijn romige, rijke textuur. Zorg ervoor dat je kokosroom uit blik of alleen het roomgedeelte uit een blikje volle kokosmelk gebruikt.

 • Het deeg was deze keer erg plakkerig en leek donkerder.
 • Al mijn vrienden en collega’s waren er gek op.
 • Dit is veruit het beste koekjesrecept ooit!
 • Mijn 12-jarige kleinzoon heeft dit ijs vandaag gemaakt met biologische ahornsiroop als zoetstof.
 • Zorg ervoor dat je kokosroom uit blik of alleen het roomgedeelte uit een blikje volle kokosmelk gebruikt.

Zorg ervoor dat u volle kokosmelk uit blik of kokosroom gebruikt voor het beste resultaat, want het zal niet kloppen met minder vet of kokosmelk uit een pak. Mijn 12-jarige kleinzoon heeft dit ijs vandaag gemaakt met biologische ahornsiroop als zoetstof. Absoluut heerlijk en zeer bevredigend omdat het cacaopoeder het een smaak van zeer donkere chocolade gaf.

Zou ik wat advies kunnen krijgen? Ik ben tremendous enthousiast over dit recept omdat het rauwe deeg zo goed smaakte.

Vegan Chocolate Coconut Smoothie Bowl

Probeer de granola en lijnzaad er bovenop toe te voegen na het mengen voor een beetje variatie in textuur terwijl what is cbg used for je het eet. Hallo daar, kwam je recept tegen door verandering – ik zou geen eieren en boter meer hebben!

Ik vroeg me af of ik een veganistisch eiwitpoeder zou toevoegen, hoe dit het recept zou veranderen? Ik stel me voor dat het toegevoegde eiwit het mengsel 1. Leah Valenti Ik ben een grote fan van de smoothie bowl-trend, omdat ik mijn smoothies altijd graag met lepels eet in plaats van met rietjes. Dit recept combineert zowel aardbeien als bosbessen om een ​​prachtig gekleurde smoothie te maken. De bevroren banaan maakt het zowel dik als romig, wat perfect CBD And Keto: A Perfect Match? is voor een lepelbare smoothie.

Veganistische Zoete Aardappel

Zorg ervoor dat je de schaal van je ijsmachine minimaal 24 uur van tevoren invriest, als je ijsmachine dit nodig heeft. Combineer de kokosmelk, cacaopoeder, ahornsiroop en vanille in een blender en mix order here tot een gladde massa. Ik ontdekte ook dat ik maar 1 en 2/3 (?) kopje chocoladeschilfers hoefde te gebruiken, en ik gebruikte alleen bruine suiker omdat ik geen lichtbruin had.

Vegan Chocolate Coconut Smoothie Bowl

En niemand kan/zal ooit geloven dat deze vegan zijn! Ik zal er zeker een overvloed van maken tijdens de vakantie en echt, alleen voor de relaxation van mijn leven. Ik trakteer mezelf momenteel op een enorme, hartvormige voor het ontbijt! Bedankt Ashley voor dit geschenk dat zal blijven geven.

Kersttaart Met Cranberry-chocolade

Ik weet niet zeker of ik iets verkeerd heb gedaan – de mijne kwam er plat en vettig uit. Ze vielen ook allemaal samen als een grote cake haha ​​– de kokosolie was stevig toen ik het met de suiker mengde. Ik voegde half of kopje pindakaas en half of kopje havermout toe. De baktijd was voor mij dichter bij 9 minuten.

Maar als je een gezondere optie wilt, is notenboter de juiste keuze. Je kunt tegenwoordig vrij gemakkelijk allerlei soorten chocolade amandel/pinda/hazelnootpasta kopen.

Vegan Chocolate Coconut Smoothie Bowl

Vouw in 1 en 3/4 kopjes van de chocoladeschilfers. Deze romige lekkernijen zullen je zeker tot lunchtijd verfrist en gefocust houden. Of je nu de voorkeur geeft aan een fruitige smaak, groene groenten of een vleugje notenboter om je dag te beginnen, er is een heerlijke smoothie voor jou.

Ik ben eigenlijk geen fan van repen vanwege het verborgen vet en de verwerkte ingrediënten in winkelgekochte artikelen. Het was de eerste keer dat ik ze zelf bakte. Ik volgde je recept en hield van de snelle tip om mijn eigen havermeel te maken. Heel erg bedankt shop here voor het recept! Ik liet de ahornsiroop weg en voegde de vijf dadels toe aan de melk en mengde ze samen. Alle optionele toevoegingen toegevoegd bij het mengen van de droge en natte ingrediënten. 20 minuten gebakken in een 8by8 met bakpapier beklede ovenschaal.

Ik denk ook dat een gelijke hoeveelheid zeer rijpe geprakte bananen zou werken als vervanging voor e liquide cbd ou acheter de appelmoes. Maar dit zou zeker een bananensmaak toevoegen. Experimenteer dus op eigen risico.

We zijn het er allebei over eens dat dit het beste ijs is dat we ooit hebben gehad. Klop in een grote kom de kokosolie, bruine suiker en vanille door elkaar en klop tot alles goed gemengd is. Voeg de kokosmelk en appelmoes toe en klop tot alles goed gemengd is; opzij zetten. Meng in een aparte kom de bloem, bakpoeder en zout; klop goed om te combineren. Naast het bloemmengsel heb je ook appelmoes en niet-zuivelmelk nodig. Ik heb de beste resultaten behaald met volle kokosmelk, maar amandelmelk en zelfs sojamelk zullen in een mum van tijd werken. Ik heb dit recept niet getest met zelfgemaakte appelmoes, maar zolang het ongezoet is, denk ik dat het moet werken.

YouTube video

Toch waren ze gisteren allemaal opgegeten bij de BBQ van mijn vriend. Ik zou het recept zeker nog een keer proberen met de vanille en de juiste suiker. Het blijft verbazingwekkend goed te scheppen, vergeleken met andere recepten met kokosmelk die ik heb geprobeerd.

Veganistisch Recept Voor Chocoladeschilferkoekjes

BEDANKT voor dit geweldige recept. Dit zal waarschijnlijk het enige pindakaaskoekje zijn dat ik ooit maak. Vervang kokosolie door vegan boter en kokosmelk door amandelmelk. Simpel recept maar alles smaakte gewoon naar kokos en daar hield ik niet van. Analiese Trimber Als je op zoek bent naar een dessert met iets meer body dan een enkele Reese’s Cup, maar met een vergelijkbare smaak, probeer dan dit recept. De gezonde vetten en vezels zullen je helpen om je meer verzadigd te voelen als je kokosmelk, cacaopoeder, pindakaas, banaan en honing combineert om je gezonde dessert te maken. Ik heb deze twee keer gemaakt en de eerste keer waren ze luchtig, licht en cakeachtig.

 • Meng in een aparte kom de bloem, bakpoeder en zout; klop goed om te combineren.
 • Ik heb deze net gemaakt voor mijn nichtje die veganist is, voor Kerstmis.
 • Ik denk dat ik de volgende keer gehakte amandelen kan toevoegen.
 • Maar als je een gezondere optie wilt, is notenboter de juiste keuze.
 • Hallo daar, kwam je recept tegen door verandering – ik zou geen eieren en boter meer hebben!
 • Ik merkte niet echt veel van een kokossmaak van de kokosolie, wat voor sommige mensen misschien de voorkeur heeft.

En een of andere soort niet-zuivelmelk is een voor de hand liggende should om te mengen – hoe rijker de melk, hoe meer dessertachtig de smoothie. Toen ik de recepten voor deze driedubbele banaanvrije smoothiepost bedacht, heb ik er bewust voor gekozen om chocolade buiten beeld te houden. Het is duidelijk dat ik het niet lang volhield, want hier zijn we al bananenvrij vermengd met alle met chocolade besprenkelde decadente vibes. Heel erg bedankt voor dit recept. Ik hou meestal niet van recepten die appelmoes als vervanging gebruiken vanwege de cakeachtige textuur. Zelfs mijn 2,5-jarige dochter die niet van pindakaas houdt, tenzij het rechtstreeks uit de pot komt.

Mijn 18-jarige dochter heeft onlangs besloten om veganistisch te eten, dus ik ben op zoek geweest naar recepten. Ik heb deze vandaag voor haar gekookt. We zijn het erover eens dat ze misschien beter zijn dan ons recept. We beschouwen onszelf als kenners van chocoladekoekjes en ze zijn internet zo lekker als jij beweert.

Ik maak al een tijdje kokosmelkijs. De favoriete smaak van mijn man is pindakaas. Het is exact hetzelfde recept als dit bericht, maar in plaats van cacaopoeder gebruik ik pindakaas. Soms voegen we ook zelfgemaakte warme fudge toe.

Dus ik ben al een paar jaar op zoek naar het perfecte graanvrije, veganistische chocoladekoekje, waarvan ik kan zeggen dat het toewijding vereist. Ik heb deze vorige maand gemaakt om te testen met Bob’s Red Mill Paleo Flour Mix en ze waren goed en duurden niet lang. Ongelooflijk stressvolle ochtend en ik wilde meer knallen voor de hoeveelheid chocoladeschilfers die ik minder in de kast had.

Ik twijfel er niet aan dat ze internet zoveel van ze zullen houden als ik. Ik heb deze net gemaakt voor mijn nichtje die veganist is, voor Kerstmis. Ik ben geen veganist en deze zijn zoooo goed! De kokossmaak die uit de vaste olie en melk komt, maakt ze nog lekkerder! Heel makkelijk om te doen en ik heb alleen nog een snuifje bloem toegevoegd om het beslag wat steviger te maken.

YouTube video

Geef je blueberry smoothie een tropische update met de rijke smaken van kokosmelk en kokosroom. Vers geperst sinaasappelsap geeft een heldere smaak aan dit gezonde smoothierecept, maar als je weinig tijd hebt, werkt een fles ook prima. Mijn dochter stuurde me dit recept.

In de hoop dat mijn zoon wat meeneemt voor het ontbijt. Ik heb de repen gemaakt, maar ze leken niet op die van jou, meer op een stevige cake. Ik woog de havermout en het havermeel. Het gewicht van de gerolde haver was gelijk aan 1 kopje, maar 1 kopje havermeel woog slechts ninety sale six gram. Dus bij 220 gram zoals in het recept, werd de combine erg droog en meer als een cakedeeg.

 • Dit recept combineert zowel aardbeien als bosbessen om een ​​prachtig gekleurde smoothie te maken.
 • Naast het bloemmengsel heb je ook appelmoes en niet-zuivelmelk nodig.
 • Leah Valenti Ik ben een grote fan van de smoothie bowl-trend, omdat ik mijn smoothies altijd graag met lepels eet in plaats van met rietjes.
 • Deze romige lekkernijen zullen je zeker tot lunchtijd verfrist en gefocust houden.
 • Ik heb glutenvrije bloem gebruikt, ze zijn erg fudgy van structuur.

Deze keer nog steeds heerlijk maar totaal andere look en textuur na het bakken. Ze waren donkerder, plat en taai. OMG 2020 Holiday Gift Guide: The Best CBD Gifts For Everyone On Your List dit klinkt zo ongelooflijk dromerig!! Ik ben dol op het maken van chocolade “magische schaal” thuis met kokosolie.

Deze Smoothiekom Heeft Genoeg Om Je Tevreden Te Houden, Inclusief Je Ochtendkick Van Cafeïne

Ik moest me aanpassen met wat meer sojamelk. De volgende keer zal ik proberen om slechts 1 kopje havermeel te gebruiken. Misschien kun je controleren of 220 gram klopt. Kara Schiaparelli Probeer de volgende keer dat je grote trek hebt in Nutella, deze veganistische milkshakeversie te maken. Ik gebruik graag kokosmelk als foundation in plaats van water of andere notenmelk omdat het het geheel romiger en rijker maakt. Bovendien gaat de kokossmaak heel goed samen met hazelnoten en chocolade.